RECENSIES


Kundigheid

De logopedist is super kundig, met logopedie maar heeft verder ook brede kennis met alles rondom de logopedie. Ik krijg heel veel goede tips en oefeningen. Deze doe ik trouw zodat ik nu veel, heel veel beter in mijn vel zit. Wat bijv. een goede rrrrr uitspraak en goed zitten al niet kan doen met… Read more “Kundigheid”

Logopedie

Samenwerking

Er wordt verder gekeken dan de oorspronkelijke klacht. Zo worden niet alleen de symptomen aangepakt, maar ook de oorzaak van de klacht. Dat maakt het herstel (hopelijk) duurzaam. Tweede compliment: er wordt goed samengewerkt met andere disciplines. De logopedist kent heel goed de grenzen van haar specialisme en kennis en stuurt waar nodig me door… Read more “Samenwerking”

Kaak, Stem

Zorg tijdens de lockdown

Ook tijdens de lockdown bleef er goede begeleiding en was Ellen meteen aangepast aan de situatie. Groot compliment.

Logopedie

Staat altijd voor je klaar!

Imke is een meelevende, meedenkende professionele logopediste. Eerlijk en staat altijd voor jou of je kind klaar. Super!

articulatie

Stotteren

De logopedie van Ellen heeft mij heel erg geholpen. Ik ben een 20 jarige student, al heel mijn leven heb ik last van stotteren. De laatste paar jaar merk ik dat dit mij af en toe in de weg zit op school, maar ook in het dagelijks leven. Ik heb daarom ook besloten om de… Read more “Stotteren”

Dirk van den Schoor
Adem, Logopedie