RECENSIES


Stotteren

Rated 5,0 out of 5
5 oktober 2022

De logopedie van Ellen heeft mij heel erg geholpen. Ik ben een 20 jarige student, al heel mijn leven heb ik last van stotteren. De laatste paar jaar merk ik dat dit mij af en toe in de weg zit op school, maar ook in het dagelijks leven. Ik heb daarom ook besloten om de hulp van Ellen in te schakelen. Door middel van ademhalingsoefeningen en spreekoefeningen gaat het al veel beter. Ook heeft Ellen geholpen met andere aspecten bij het stotteren, zoals hoe bijvoorbeeld ook zelfvertrouwen in het spreken een belangrijke rol speelt. De behandelingen van Ellen heb ik altijd als zeer prettig ervaren, en ik merk ook echt dat het beter gaat en dat ik geleerde spreektechnieken kan toepassen. Ik ben nu dan ook heel erg blij met het resultaat en Ellen erg dankbaar voor alle hulp!

Dirk

Staat altijd voor je klaar

Rated 5,0 out of 5
5 oktober 2022

Imke is een meelevende, meedenkende professionele logopediste. Eerlijk en staat altijd voor jou of je kind klaar. Super!

Zorg tijdens de lockdown

Rated 5,0 out of 5
5 oktober 2022

Ook tijdens de lockdown bleef er goede begeleiding en was Ellen meteen aangepast aan de situatie. Groot compliment.

Samenwerking

Rated 5,0 out of 5
5 oktober 2022

Er wordt verder gekeken dan de oorspronkelijke klacht. Zo worden niet alleen de symptomen aangepakt, maar ook de oorzaak van de klacht. Dat maakt het herstel (hopelijk) duurzaam. Tweede compliment: er wordt goed samengewerkt met andere disciplines. De logopedist kent heel goed de grenzen van haar specialisme en kennis en stuurt waar nodig me door naar haar collega die juist op dat gebied meer kennis heeft of naar bijvoorbeeld een fysiotherapeut. Indien de behandeling bij haar collega/andere specialist is afgerond, pakt zij de vervolgbehandeling weer op. Zo heb je 1 coördinerend behandelaar, hetgeen erg prettig is.

Kundigheid

Rated 5,0 out of 5
5 december 2020

De logopedist is super kundig, met logopedie maar heeft verder ook brede kennis met alles rondom de logopedie. Ik krijg heel veel goede tips en oefeningen. Deze doe ik trouw zodat ik nu veel, heel veel beter in mijn vel zit. Wat bijv. een goede rrrrr uitspraak en goed zitten al niet kan doen met je/ me!