Een afspraak maken:

Een logopedische behandeling duurt normaal gesproken een half uur, maar als praktijk hebben we de keuze gemaakt, ruimschoots de tijd te nemen voor de eerste afspraak. De eerste afspraak duurt dan ook 45 minuten. De logopedist kan op deze manier uw hulpvraag goed in kaart brengen waardoor u meteen zicht krijgt op de werkwijze en behandeling die gaat volgen.

 

Tijdens het eerste bezoek wordt u verzocht het volgende mee te nemen:

  • een verwijzing
  • de gegevens van de ziektekostenverzekeraar
  • een geldig ID-bewijs, paspoort of vreemdelingendocument

 

U kunt op de volgende manieren een afspraak maken:

  • het afspraakformulier
  • telefonisch
  • e-mail

 

Wij geven de voorkeur aan het invullen van het afspraakformulier. Wanneer u deze gegevens invult heeft de logopedist bij aanvang van de eerste afspraak het dossier al kunnen vormen, waardoor er meer tijd overblijft voor het in kaart brengen van de klacht.

 

Het afspraakformulier

Als u een afspraak wilt maken, kunt u het afspraakformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Telefonisch:

Natuurlijk kunt u ook telefonisch een afspraak met ons maken. Dit kan op de volgende telefoonnummers:

  • Hoofdvestiging (Wiekendreef 29, Weert): 06-20263245
  • Nevenvestiging Het Gezondheidshuys (Oudenakkerstraat 57 - 63, Weert): 06-12488459

 

E-mail:

Wilt u liever een afspraak maken via e-mail?

Stuur een e-mailbericht met daarin uw vraag naar: info@logopedieschouten.nl

 

Verwijsbrief van uw huisarts:

Logopedie wordt door de zorgverzekeraars vergoed vanuit het basispakket Ziektekostenverzekering, op voorwaarde dat de behandeling plaatsvindt op basis van een geldige verwijzing door een arts of specialist (KNO-arts, orthodontist, neuroloog) U kunt met uw hulpvraag terecht bij uw huisarts of specialist. Hij/zij kan u een verwijzing verstrekken voor logopedie. Deze verwijzing zorgt ervoor dat u recht hebt op logopedie en dat deze therapie vergoed wordt door uw ziektekostenverzekering.